Informatiepagina's

Over ons


Rijopleiding
Voor een rijopleiding waar ook de nadruk gelegd wordt op een veilig verkeersgedrag bent u bij onze verkeersschool aan het goede adres. Naast het aanleren van voertuigbeheersing, verkeersdeelneming en verkeersregels wordt er tijdens de cursus veel aandacht besteed aan:
  • Verkeersveiligheid
  • Verkeersinzicht
Rijangst
Voor rijbewijsbezitters die rijangst/verkeersangst hebben is er speciale begeleiding mogelijk deze angsten te verminderen of helemaal weg te halen.Samen met de verkeersschool wordt er een analyse gemaakt waar de problemen zitten en wordt een begeleidingsplan gemaakt om te zorgen dat men weer met plezier in de auto stapt!
 
Faalangst en Examenvrees
Voor cursisten die examenvrees hebben en/of faalangstig zijn is er een speciale begeleiding mogelijk in de rijopleiding, waardoor er met meer plezier gelest wordt en het examen veel ontspannender en zonder angst kan worden ingegaan.
 
Autisme
Ook voor autistische cursisten is er plaats bij onze rijschool!
Voor autistische cursisten is er een speciale plaats in onze rijschool, zodat deze categorie cursisten optimale aandacht en begeleiding krijgen.
 
Lesauto
Onze (rookvrije) lesauto, Mazda 2, 1.5 Diesel Skyactive, is voorzien van de modernste technieken om het rijcomfort optimaal te houden. (Airconditioning, ABS, TCS etc.)
 

Share our website